hjemme hos os

Jeg hedder Julie og er 29 år. Jeg er gift med Jacob og sammen har vi Sienna på et år og Cairn Terrieren Otto på syv.
Vi bor i Kongens Lyngby og drømmer om et hus på landet. Et hus hvor der er højt til himlen og plads til at drømme kan udleves.

Jeg elsker at folde papir og strikke. Jeg har næsten altid gang i et projekt af kreativ art eller noget med oprydning. For selvom jeg prøver at leve grønnere så er jeg bidt af en gal samler og "den her ting, den kan jeg da bruge til...." er en sætning jeg ofte siger når jeg har slæbt noget med hjem fra storskrald eller et loppemarked.  Så den evige oprydning er på baggrund af dette og pladsen i et hus på landet er ligeså en del af det, for mit vedkommende. Måske knapt så meget, for min mands vedkommende. Det er vist noget med at have plads til at rode i et værksted og ro og natur i baghaven.

Jeg elsker også at bage og agere i køkkenet. Sienna er som oftest med. At bage og forkæle med hjemmelavede ting og sager er mit kærlighedssprog.

Hvis du er i humør til kage, så prøv at kig her. Det er min allerbedste opskrift på chokolademuffins. De var en del af repertoiret jeg underviste i, på et af mine kurser hos AOF, i sin tid.
Jeg underviser ikke længere men jeg kunne godt tænke mig at få gang i det igen... måske en dag ☺

For tiden går jeg og bruger tid på at passe min lille familie og tænke mange store tanker om, hvad jeg skal bruge mit arbejdsliv på. Hvad jeg med sikkerhed ved, er at jeg vil arbejde med noget der giver mig energi og som harmonerer med livet som børnefamilie ♥

Hvis du vil læse mere om vores valg om at leve et lidt mere grønt liv og hvorfor bloggen hedder som den gør, så kig med her.

Hej så længe.


Follow

Kommentarer

Populære indlæg